Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Nieuws
Zilveren Steekspeld Gert Blonk

Zilveren steekspeld Gemeente Woerden voor Gert Blonk

07 mei 2024

Zilveren steekspeld Gemeente Woerden voor Gert Blonk

Recentelijk ontving onze vertrekkend directeur Gert Blonk uit handen van Burgemeester Victor Molkenboer de Zilveren Steekspeld van de Gemeente Woerden.

Hij ontving deze waardering voor zijn 15 jarige inzet voor het VSB Fonds Woerden, waarvan 10 jaar als directeur. Vele verenigingen en stichtingen hebben de laatste 15 jaar intensief contact gehad met Gert bij het aanvragen van een donatie bij het VSB Fonds.

Gert zal later dit jaar afscheid nemen. Zijn functie zal dan overgenomen worden door Perry Heijne.

.
Duurzaam vsb

Het VSB Fonds Woerden ondersteunt  sportverenigingen bij verduurzaming

01-12-2023

Sportverenigingen in de gemeente Woerden krijgen meer en meer te maken met dalende sponsorinkomsten en bezuinigingen, terwijl de kosten blijven stijgen. Energieverbruik is een belangrijke kostenpost waarop vaak nog veel kan worden bespaard. Het VSB Fonds Woerden wil daarom nu  inzetten op het doorvoeren van duurzame maatregelen. Afhankelijk van de club, kan een vereniging op die manier bijna energieneutraal worden, of zelfs helemaal van het gas af.


Voorzitters overdracht VSB Fonds 2022

VSB Fonds Woerden heeft nieuwe voorzitter

01-01-2023

Met ingang van 1 januari 2023 hebben er enkele bestuursmutaties plaats gevonden bij Stichting VSB Fonds Woerden.
Wegens het bereiken van de statutair bepaalde bestuurstermijn hebben Joost Avis en Angela Koot afscheid genomen van het VSB Fonds Woerden. Beiden zijn vanaf 2012 betrokken geweest bij het Fonds. Dominique Topper volgt Joost Avis op als nieuwe voorzitter van het Fonds.
Per 1 januari 2023 zijn Hélène Op ’t Landt en Bert Boer aangetreden als nieuw bestuurslid van het Fonds. 

VSB Fonds Woerden geeft €120.000,00 extra weg

28-11-2017

Het jubilerende VSB Fonds Woerden heeft afgelopen zaterdag in een speciale bijeenkomst in de Petruskerk € 120.000,00 aan prijzengeld verdeeld. In verband met het 25 jarig jubileum van het fonds had men een prijsvraag uitgeschreven waar stichtingen en verenigingen maar ook particulieren aan mee konden doen.

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud