Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
VSB Fonds Woerden geeft €120.000,00 extra weg

28-11-2017

Het jubilerende VSB Fonds Woerden heeft afgelopen zaterdag in een speciale bijeenkomst in de Petruskerk € 120.000,00 aan prijzengeld verdeeld. In verband met het 25 jarig jubileum van het fonds had men een prijsvraag uitgeschreven waar stichtingen en verenigingen maar ook particulieren aan mee konden doen.

 In totaal waren er 90 inzendingen. De bijeenkomst werd bijgewoond door bestuurders van 60 verenigingen en stichtingen en uiteraard door alle prijswinnaars met aanhang. Tijdens de feestelijke bijeenkomst was er ook muziek van Carol Ruiz op piano en zang van sopraan Tamar Niamut.

Burgemeester Victor Molkenboer haalde in zijn toespraak aan dat het VSB Fonds Woerden als ‘de suikeroom van Woerden’ mag worden gezien de vele  projecten en activiteiten die door het fonds financieel worden ondersteunt.

Stichting Thuis Woerden, RPL Woerden, Tafeltennisvereniging Woerden, WTC Woerden en een samenwerkings-initiatief van de Voedselbank, het Futura College en stichting Haanwijck mochten ieder € 10.000,00 in ontvangst nemen. De prijzen van € 5.000,00 gingen naar Stichting Jeugd-Punt, Kiwanisclub Woerden, Harmonie De Vriendschap, THOR, Zorgpension Woerden , Albert Schweizer Scoutinggroep en Stichting Elsa.

Voor Ieder een Kans, Autisme Info Centrum, Fanfare Excelsior, Polsstokclub Zegveld en Stichting Klein Houtdijk ontvingen een bedrag van € 2.500,00

De inzendingen van 14 particuliere ideeën werden beloond met een bedrag van € 1.000,00

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud