Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Promotie en communicatie

Mede mogelijk gemaakt door VSB Fonds Woerden

Heb je voor je project een bijdrage van het VSB Fonds Woerden ontvangen? Dan vragen wij je om in je communicatie over het project te vermelden dat het project mede mogelijk is gemaakt door VSB Fonds Woerden. Zo help je ons aan meer naamsbekendheid en kunnen wij in de toekomst nog meer mooie projecten realiseren voor Woerden en omgeving.

Logo VSB Fonds Woerden

Laat je posters, flyers of programmaboekjes maken? Wij stellen het zeer op prijs als je het logo van VSB Fonds Woerden daar op of in plaatst. En zet op je website een link naar onze website: www.vsbfondswoerden.nl. 

Ons logo kun je via onderstaande knop downloaden als vectorbestand (drukwerk) en JPG en PNG (voor web) in diverse varianten. 

Persbericht

Verstuur je een persbericht? Vergeet dan niet VSB Fonds Woerden te noemen. Wij ontvangen graag het persbericht, geplaatste artikelen en andere communicatie-uitingen van jouw project zodat wij dat ook op onze website kunnen plaatsen.

Foto’s

Heb je leuke foto’s van jouw project? Ook deze ontvangen we graag (in hoge resolutie en rechtenvrij) voor op onze website en in ons jaarverslag. Mail deze, eventueel via WeTransfer.com als het zware bestanden betreft, naar info@vsbfondswoerden.nl.

Vlaggen en spandoeken

VSB Fonds Woerden heeft vlaggen en spandoeken die je tijdens het project kunt ophangen. Deze stellen wij in bruikleen ter beschikking. Neem contact op om een ophaalafspraak te maken.

Contact

Stichting VSB Fonds Woerden
Pompmolenlaan 13
3447 GK Woerden
info@vsbfondswoerden.nl

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud