Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Triathlon Woerden wederom een groot succes!

16-05-2016

Op 2e Pinksterdag was het weer tijd voor de 32e editie van de Triathlon Woerden, bestaande uit een zwem-, fiets- en looponderdeel.

32e editie

De inschrijvingen waren dit jaar al snel vol en dus kon het aanwezige publiek genieten van een maximaal aantal deelnemers. Onder de deelnemers waren ook vier teams van de Woerdense Rotaryclubs die, door sponsoring, geld inzamelden voor een waterproject in Oeganda.

Dit jaar kende de triathlon een aangepast fietsparcours, waarbij de atleten niet meer door de Rijnstraat gingen maar door Nieuwstraat en via de Torenwal naar de Hoge Wal. De reden hiervoor is dat de Rijnstraat door de recente aanpassingen niet veilig genoeg meer werd bevonden door de organisatie.

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud