Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
finalisten van de Speechwedstrijd Woerden 2018

21-02-2018

De zes finalisten van de Speechwedstrijd Woerden 2018 maakten het de jury (Ivo ten Hage, Marga Miltenburg en Nienke Jansen) knap lastig.

Het niveau van de speeches was erg hoog. Uiteindelijk won Nora Schreuder met een speech over de Woerdense koopavond. Tweede werd Yke Uijtewaal met een speech over ’gouden handjes’ en op de derde plaats eindige Britt Haug met een indrukwekkende persoonlijke speech over de zorg. De overige finalisten waren: Fieke Krijvenaar, Pieter Lossie en Wout van Zaale. 

Deze speechwedstrijd werd georganiseerd in het kader van de Ideeënwedstrijd die het VSB Fonds Woerden had uitgeschreven i.v.m. haar 25-jarig bestaan.

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud