Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Directiewisseling1
Directiewisseling bij Stichting VSB Fonds Woerden

20-06-2024

Directiewisseling1

Gert Blonk neemt per 1 juli 2024 afscheid van het VSB Fonds Woerden. Hij is vanaf 2010 bij het Fonds betrokken geweest, aanvankelijk als bestuurslid en vanaf 1 januari 2014 in de functie van directeur.

Zijn opvolger is Perry Heijne, die al bijna dertig jaar in Woerden woont en actief is als vrijwilliger bij onder meer ALV Clytoneus en Landgoed Bredius. Perry zal zijn rol voor het VSB Fonds Woerden combineren met zijn werk als toezichthouder in het beroepsonderwijs en interim bestuurder voor maatschappelijke organisaties.   

 Perry Heijne: Sinds 1992 is het Fonds actief betrokken in onze gemeente bij honderden evenementen en initiatieven waar vele duizenden dagelijks van genieten. Met verenigingen, maatschappelijke organisaties, actieve burgers en het bestuur hoop ik de maatschappelijke waarde van het VSB Fonds Woerden te behouden en verder uit te bouwen. Zodat we, naast de prachtige voorbeelden zoals onze steun voor de Woerdense Vakantie Week en bijdrage aan de verduurzaming van verenigingsgebouwen, nog meer Woerdenaren een handje kunnen helpen.    

Gert Blonk: Ik heb mij bij het Fonds ruim 15 jaar met veel plezier ingezet om mooie projecten in Woerden mogelijk te maken. Na 10 jaar als directeur werkzaam te zijn geweest bij het Fonds is het een mooi moment om het stokje over te dragen aan Perry. Ik ben er van overtuigd dat hij met net zo veel passie Woerden een stukje mooier gaat maken.

 In de laatste drie decennia heeft het VSB Fonds Woerden ruim acht miljoen euro (jaarlijks: € 200.000 tot € 400.000) uitgekeerd aan verschillende projecten van stichtingen en verenigingen in de gemeente Woerden. Wil je ook een donatie aanvragen. Kijk dan voor meer info over het VSB Fonds Woerden op: www.vsbfondswoerden.nl  Heb je vragen bel dan met Perry: 06 - 23640257

 

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud