Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Woerdense Vakantie Week 2023
Woerdense Vakantie Week 2023

Woerdense Vakantie Week

Woerdense Vakantie Week 2023

De Woerdense VakantieWeek is hét evenement waar heel Woerden gedurende het hele jaar naar uitkijkt. De echte Woerdenaar plant zijn vakantie om de leukste Week van het Jaar heen. De laatste week van de zomervakantie is traditioneel, al 69 edities lang, dé week waarin de Woerdense VakantieWeek plaatsvindt.

 Al meer dan 30 jaar ondersteunt het VSB Fonds Woerden de Woerdense VakantieWeek en kunnen zij met behulp van de bijdragen de toegang voor zoveel mogelijk Woerdenaren zo laagdrempelig mogelijk houden.

 Een zeer divers programma voor jong en oud zorgt voor een onvergetelijke VakantieWeek. Overdag staat het Woerdense Exercitieveld in het teken van de jonge Woerdenaren met activiteiten als pannenkoeken bakken, Dier & Plezier, de immens populaire Brandweerdag en de Color Run. Aan elke Woerdenaar wordt gedacht met de Bingoavond, en grote feesten zoals de Familie Avond, Het Feestcafé, de Popavond, het Dance Event en het uiterst smaakvolle Vermaak met Smaak, waar culinair Woerden elk jaar strijdt om de fameuze Gouden Pagode.

 Ruim 250 vrijwilligers zetten zich het hele jaar met hart en ziel in en investeren al hun vrije tijd om de Woerdense Vakantieweek tot het hoogtepunt van het jaar te maken voor alle inwoners van de gemeente Woerden, en vaak zelfs ook (ver) daarbuiten!

 De Woerdense VakantieWeek is erg blij met de ondersteuning vanuit het VSB Fonds Woerden en hoopt elk jaar weer deze unieke samenwerking voort te zetten. Want een VakantieWeek zonder VSB Fonds is inmiddels ondenkbaar!

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud