Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
VSB Woerden Voedselbank en St. Leergeld
VSB Fonds Woerden draagt haar steentje bij aan de armoedebestrijding in Woerden

Voedselbank en Stichting Leergeld

VSB Woerden Voedselbank en St. Leergeld

Jolanda van der Spiegel van de Voedselbank en Carolien Gerritsen van Stichting leergeld mochten uit handen van Gert Blonk, directeur van het Fonds, beiden een cheque ter waarde van € 10.000,00 in ontvangst nemen.

Blonk geeft aan dat het Fonds begaan is met de mensen die het financieel moeilijk  hebben in deze lastige tijd. Daarom heeft het Fonds besloten om zowel de Voedselbank als Stichting Leergeld een bijdrage te verstrekken waarmee zij gezinnen kunnen ondersteunen bij de aanschaf van voedsel én leermiddelen voor kinderen.

Al eerder hielp het VSB Fonds Woerden beide instanties. Zo ontving de Voedselbank recent nog geld voor de aanschaf van een nieuwe koelauto.

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud