Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Vijver festival
Vijverconcert 2023

Palet welzijn

Vijver festival

Veel verpleeghuisbewoners  met een hoge zorgindicatie en ouderen met een laag energieniveau zijn niet in staat om naar een concert te gaan.

Voor de 2e keer kwam het concert vóór de deur van de doelgroep, bij de vijver van Park Oude Land. De bewoners kwamen al in stemming vanaf de podiumbouw voorzien van professioneel licht en geluid. Zaterdag 10 juni werd er volop genoten van een zeer aantrekkelijk muziekprogramma, gebracht door Het Klooster jeugdorkest, popkoor, big band en supersax!

Toegankelijk klassieke nummers, zoals Mary Poppins, Glenn Miller, Aan de Amsterdamse grachten, Het Dorp en Summertime van Gerschwin! Geen warme dekens, maar schaduwrijke plekken onder parasols en bomen. Gefêteerd door hapjes en drankjes en vooral verkoelend water, werd er na afloop vol lof gesproken over dit geslaagde muziekevenement!

Een prachtig voorbeeld van lokale samenwerking en sponsoring, waarmee wij  al vooruit kijken naar 2024.

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud