Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Cromwijck zaal
Uitbreiding clubhuis Sportlust ‘46

Sportlust ‘46

Cromwijck zaal

Mede dankzij de bijdrage van VSB Fonds Woerden heeft Sportlust ’46  een mooie uitbreiding van het clubhuis kunnen realiseren. Het clubhuis is ruim veertig jaar oud en de vereniging is de afgelopen jaren verder gegroeid naar 1.250 leden. Deze groei zorgde voor ruimtegebrek in het clubhuis. Er was te weinig ruimte voor vergaderingen, teambesprekingen en de ontvangst van bezoekende verenigingen en sponsoren.

 De vereniging is dan ook trots op de nieuwe aanbouw die tijdens de nieuwjaarsreceptie is geopend. De nieuwe ruimte wordt ook doordeweeks gebruikt in plaats van de grote ruimte, zodat er een besparing wordt gerealiseerd op de energiekosten.

 De naam van de nieuwe ruimte is de Cromwijck Zaal, een verwijzing naar het sportpark waar Sportlust ’46 is gevestigd. Voor de bouw is gebruik van bedrijven uit Woerden en het resultaat is fantastisch.

 Sportlust ’46 is blij met de ondersteuning vanuit VSB Fonds Woerden en raden andere verenigingen aan om contact op te nemen met VSB Fonds Woerden om te kijken naar de mogelijkheden voor financiële ondersteuning.

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud