Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Intocht Sinterklaas 2022
Sinterklaasintocht 2022

Consulaat van Sinterklaas

Intocht Sinterklaas 2022

Na 2 jaar zonder echte intocht, was het dit jaar eindelijk weer zover: De intocht van Sinterklaas in Woerden met ontvangst door de burgemeester. Vol verwachting stond de haven vol met kinderen die de Sint wilde verwelkomen. Om 14:00 was het eindelijk dan het moment dat de Sint en zijn gevolg onder de Rozenbrug de haven invoer. Het was een fantastische ontvangst, niet in de laatste plaats door de kinderen van Woerden. Een groot succes!  De week er op stond de pieten-doe-dag op het programma waarbij de kinderen diverse spelletjes en activiteiten met de Pieten konden doen. Dit alles in het thema van dit jaar: “Sint’s verjaardag”  Tevens was er de voorleesavond in de bibliotheek. Ook deze dag was een doorslaand succes.

Op de 2e zaterdag ná de intocht stond de audiëntie met de Sint op het programma. De kinderen konden persoonlijk bij de Sint op bezoek en dansen met de pieten tijdens de Pieten disco. In grote getale zijn de kinderen met Sint en de Pieten op de foto gegaan en hebben zij hun tekening in kunnen leveren. Ook deze dag heeft de Sint heel veel kinderen mogen ontvangen

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud