Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Singelloop Woerden 2023
Singelloop Woerden

Singelloop Woerden

Singelloop Woerden 2023

Singelloop Woerden 2023

Op maandag 12 juni werd voor de 44ste keer de Singelloop van Woerden georganiseerd. Voorafgaande aan de Singelloop voor de volwassenen gingen eerst leerlingen van de basisscholen in de gemeente van start.

Vanaf 17:30 konden de kinderen zich melden voor de Kidsrun. Ruim 860 leerlingen hebben het parcours door het Brediusbos afgelegd (16% van alle basisschoolleerlingen in de Gemeente Woerden), een record. Na afloop heeft iedereen een mooie mediale ontvangen. De Willem van Oranjeschool heeft de prijs gewonnen voor de sportiefste school, ruim 60% van alle leerlingen heeft meegelopen.

Om 20:00 ging de Singelloop voor volwassenen van start. Op een vernieuwd parcours konden de deelnemers kiezen voor 5 of 10 kilometer. De belangstelling was zo groot dat twee weken voor de loop al het maximum van 1.000 inschrijvingen was bereikt.
De lopers ontvingen onderweg veel steun van de massaal aanwezige toeschouwers. Langs de route hadden bewoners gezorgd voor water, tuinsproeiers en muziek zodat iedereen de eindstreep kon halen.

Op een enkele valpartij na zijn er geen incidenten geweest, iedereen is gefinisht. Daar ontving men als aandenken een mooie medaille en uiteraard water.

Op naar de volgende editie!

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud