Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Singelloop Woerden 2024
Singelloop Woerden 2024

Singelloop Woerden

Singelloop Woerden 2024

Op maandagavond 10 juni werd voor de 45e keer de Singelloop Woerden georganiseerd. Een editie die de boeken in kan als één van de natste ooit!

 Vanaf 17:30u is er ieder kwartier een groep kinderen gestart. Dit jaar maar liefst 6 keer! Ongeveer 750 kinderen liepen 800 of 1800 meter door het Brediusbos, en hebben hun medaille dubbel en dwars verdiend. Ook dit jaar weer een fantastische opkomst, ondanks dat het weer wat minder was. De Margrietschool heeft dit jaar de prijs voor sportiefste school van de gemeente Woerden gewonnen.

 Om 20:00u gingen de lopers voor de 5 en 10 km van start.  De belangstelling was enorm dit jaar. Ruim voor de loop was het maximale aantal van 1.200 inschrijvingen al bereikt. Een record waar we als organisatie erg trots op zijn. De regen heeft de lopers niet tegengehouden om super te presteren. Langs het parcours stonden gelukkig toch nog supporters, die met paraplu’s en regenjassen de benodigde aanmoediging hebben gegeven.

Iedereen die is gestart, is ook gefinisht. Daar ontvingen alle lopers als aandenken een mooie medaille en wat te drinken.

Op naar de volgende editie!

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud