Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Roeivereniging
Roeivereniging De Krom opende op 13 mei haar nieuwe clubgebouw

Roeivereniging De Krom 

Roeivereniging

Na ruim 30 jaar is een hartenwens van roeivereniging De Krom vervuld.

Het is, sinds de oprichting van de roeivereniging ‘de Krom’ in 1991, stapje voor stapje gegaan, maar de accommodatie van deze Woerdens sportclub is met de bouw van een multifunctioneel clubgebouw compleet. Naast een goed onderdak voor de boten (wat voor een roeivereniging natuurlijk het belangrijkst is), drijvende vlonders om de boten goed te water te kunnen laten en een goede technische ruimte, voor alle reparaties en het onderhoud van de boten, hebben de ruim 110 leden van de club nu ook ‘onderdak’ gevonden. Op de plaats van een oude zoutloods is een prachtig gebouw verrezen met een geïsoleerde betonvloer en optimaal geïsoleerde wanden en dak.

Tot nu toe moesten mondelinge instructies, oefeningen op een roeiapparaat en bijeenkomsten van commissies e.d. altijd of buiten, bij leden thuis of tussen de boten in een van de loodsen gebeuren. In de winter kon het napraten en het kopje koffie na afloop alleen maar in dezelfde onverwarmde loods gebeuren. De vereniging is daarom erg blij dat al dit soort activiteiten nu in een nieuw gebouwd clubhuis kunnen plaatsvinden. Met als bijkomend voordeel, dat de loodsen nu optimaal kunnen worden ingericht voor de boten.

De bouw is tot stand gekomen met heel veel zelfwerkzaamheid van de leden en hulp van Bouwbedrijf Roest en Ton Kromwijk van SolarArt. Financiële ondersteuning ontving men van het VSB Fonds Woerden, de RABO Bank en van de overheid d.m.v. de BOSA-subsidie.

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud