Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Oranje activiteiten Kamerik
Oranje Activiteiten Kamerik

Oranje Comité Kamerik

Oranje activiteiten Kamerik

Het Oranje Comité Kamerik heeft ook dit jaar weer verschillende oranje-activiteiten georganiseerd. De start hiervan vond plaats op vrijdag 19 april, met het pannenkoeken eten in de feesttent voor alle basisschoolkinderen. Met zo’n 20 vrijwilligers werden er honderden pannenkoeken gebakken en uitgedeeld aan de Kamerikse kinderen. Ook werd er een flink feestje gebouwd in de tent met muziek en dans.

Op diezelfde dag vond de Bingo-avond plaats. Met ca. 200 bezoekers werd er weer gestreden om verschillende fantastische prijzen. Met een zinderende finale om de hoofdprijs: een fatbike!
Het was weer een gezellige avond met ook nog optredens van De Bluesjes.

Op Zaterdag 20 april was het weer tijd voor het jaarlijkse verkleedfeestje in de tent: Kingsnight; Qmusic de foute party! Dit is ieder jaar weer een drukbezocht en super gezellig feest voor jong en oud. De mannen van Helemaal Top en de DJ’s van Qmusic hebben de tent op z’n kop gezet, en het bleef nog gezellig tot in de late uurtjes.

Dan het klapstuk van alle festiviteiten: Koningsdag. In Kamerik wordt dit feest traditiegetrouw groots aangepakt. Met onder andere de kinderspelen, braderie, optredens, kinderrommelmarkt, badeendenrace, lampionnenoptocht en vuurwerk. Ook dit jaar was het weer een drukbezochte en gezellige feestdag.

Alle activiteiten worden georganiseerd door het 15-koppige Oranje Comité Kamerik, en worden mogelijk gemaakt door giften van donateurs, sponsoren en verschillende fondsen, zoals het VSB fonds. Hiervoor hartelijk dank!

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud