Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Opening schoolplein KBs de Schakel
Opening schoolplein KBs de Schakel

KBs De Schakel

Opening schoolplein KBs de Schakel

KBs De Schakel opent nieuw schoolplein voor eindeloos speelplezier!

 Woerden - Spelen is niet alleen leuk, maar ook van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van kinderen. Met grote trots kondigt KBs De Schakel de opening aan van hun splinternieuwe schoolplein, een ware oase van spel en plezier. Het schoolplein is niet alleen bestemd voor de school, maar is ook een fantastische speelplek voor de hele wijk. Norbert Bakker, directeur van KBs De Schakel, straalt van enthousiasme bij het delen van deze prachtige mijlpaal.

 Op een feestelijke dag, samen met wethouder Mariette Pennarts, die verantwoordelijk is voor het gebiedsgericht werken in Woerden, en Ilse Konings, de gewaardeerde wijkambtenaar van Staatsliedenkwartier, werd het schoolplein officieel geopend in aanwezigheid van ouders en kinderen. Het was een bijzondere gelegenheid waarin samenwerking centraal stonden.

 Het nieuwe schoolplein is een ware bron van vermaak en avontuur, waar kinderen zich kunnen uitleven en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten. Met diverse speelmogelijkheden biedt het plein eindeloze ontdekkingen en uitdagingen. Van kleurrijke klimtoestellen tot een mooie pannakooi, het is een plek waar plezier en leren hand in hand gaan.

 Norbert Bakker benadrukt het belang van spelen en plezier in het leerproces van kinderen: "Spelen is niet alleen vermakelijk, maar ook essentieel voor de ontwikkeling van sociale vaardigheden, verbeeldingskracht en motoriek. Met dit nieuwe schoolplein willen we een positieve en stimulerende omgeving creëren waar kinderen kunnen groeien en bloeien."

 KBs De Schakel nodigt iedereen uit om te komen genieten van dit prachtige schoolplein. Het is een plek waar vriendschappen worden gesmeed, avonturen worden beleefd en herinneringen worden gemaakt. Laten we samen de komende jaren volop profiteren van deze geweldige speelplek!

 

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud