Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
De Bijn Kamerik
Heropening Soceïteit De Bijn Kamerik

Stichting Sociëteit De Bijn

De Bijn Kamerik

Door een aantal ouders en jeugd is hard gewerkt aan een herstart. De ruimte  is helemaal voorzien van nieuw schilderwerk en is de geluidsisolatie verbeterd. Ook de verlichting is aangepakt. Dit is allemaal door vrijwilligers uitgevoerd en de verf is door sponsoren geleverd.

 De grootste investering was de disco geluids- en licht installatie. Deze was verouderd en was niet meer bruikbaar. Mede door advies en hulp van oud lid DJ Marco van de Geer is alles weer volledige vernieuwd.

Financieel is dit mogelijk gemaakt door bijdragen van het VSB fonds Woerden en de RaboBank 

Op stapel staan nog investeringen  in nieuwe koelingen en tap installatie. Vrijdag 1 september gingen de deuren open voor jeugd t/m 18 jaar waarbij geen alcohol werd geschonken. Hier kwamen ongeveer 40 personen op af, een goede start.

 Zaterdag 2 september was de disco avond voor 16 + waar alcohol werd geschonken.

Bezoeker van 18 jaar en ouder kregen een polsband om zodat alleen aan hen alcohol werd geschonken. In totaal zijn er 100 polsbandjes uitgereikt en de schatting is dat er ongeveer 120 bezoekers zijn geweest.

 Een perfecte start en hierdoor blijkt dat er een grote behoefte is aan deze ontmoetingsplek in Kamerik.

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud