Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord
Emissieloze koelbus Voedselbank Woerden
Emissieloze koelbus voor de Voedselbank Woerden

Voedselbank Woerden

Emissieloze koelbus Voedselbank Woerden

De Voedselbank Woerden vervoert wekelijks vele verse voedselproducten aan vanuit de regio. Het voedsel wordt in Woerden uitgedeeld aan de huishoudens in Woerden of gedistribueerd aan andere Voedselbanken: Montfoort, Oudewater, Ronde Venen, Stichtse Vecht. Daarmee heeft de Woerdense Voedselbank een regionale functie en is betrouwbaar koeltransport noodzakelijk.
De oude dieselbus van de Voedselbank was aan vervanging toe, onder andere vanwege de oude EURO norm waarmee de grote steden steeds meer vervuilende transportmiddelen willen weren. Om de stap te maken naar een emissieloze koelbus waar de Voedselbank Woerden vele jaren mee vooruit kan en waardoor de vele honderden Woerdenaren voorzien worden van Voedsel, is een aanvraag door het VSB Fonds Woeden gehonoreerd. Sinds september 2022 rijdt de Voedselbank Woerden volledig elektrisch en is de koeling van het voedsel gegarandeerd.

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud