Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
VSB Fonds bijdrage Cappucinokoor
Cappuccinokoor 60+

Kunstencentrum Het Klooster

VSB Fonds bijdrage Cappucinokoor

Het Klooster is in november 2022 gestart met een seniorenkoor voor dames en heren; het Cappuccino Koor. Voor het project waren er al snel een groot aantal aanmeldingen. Op dit moment bestaat het koor uit meer dan 30 enthousiaste deelnemers.
Onder de bezielende leiding van muziekdocente en dirigente Helga Huisjes worden er twee- en driestemmige arrangementen gezongen in verschillende muziekstijlen, van licht klassiek tot kleinkunst. Van John Rutter tot Toon Hermans, van Franz Schubert tot Annie M.G. Schmidt. Af en toe wordt er ook een uitstapje gemaakt naar verre oorden met aansprekende wereldmuziek.
Het koor heeft in december 2022 opgetreden voor een volle zaal met meer dan 175 bezoekers tijdens het kerstconcert van Het Klooster, waarbij de koorleden de sterren van de hemel zongen! 

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud