Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Boekgerei 2024
Boekgerei 2024

Boekgerei

Boekgerei 2024

Een inspirerend schrijffestival

Boekgerei 2024 was een inspirerende dag voor (aanstormende) auteurs met Mirte Damen, Pim Lammers, Ester van der Ham, Helga van Kooten, John Blok, Winny van Rij en Lisette Jonkman onder leiding van Maarten Tuit die de dag feilloos aan elkaar praatte.

Het was een zeer gevarieerd schrijffestival en de auteurs zetten de mensen stuk voor stuk aan het werk met het omvormen van sprookjes, het dichten of schrijven bij een foto en meer. Het publiek was er ook naar, stuk voor stuk mensen die met schrijven bezig zijn en driftig en muisstil met de opdrachten aan de slag gingen. In de wandelgangen was het juist een gezellige en rumoerige sfeer. Er werd druk gepraat over het uitbrengen en promoten van je boek en alles wat erbij komt kijken.. Ook werd aan het eind van de dag de winnaar van de Six Word Story bekend gemaakt. Dit was ‘Niet aanraken’ staat er in braille, ingezonden door Kim Linssen. Al met al een dag waarop de diverse deskundigen de tijd namen om de bezoekers te woord te staan, boeken te signeren, vragen te beantwoorden en meer. ‘Een dergelijk festival is er verder eigenlijk niet,’ aldus een bezoeker. ‘Erg inspirerend.’

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud