Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord
Sleutelclub Kamerik
Aanschaffen gereedschappen en verf

Stichting Sleutelclub Kamerik

Sleutelclub Kamerik

 

Ontzettend blij zijn wij dat het VSB Fonds Woerden ons een donatie heeft gegeven om gereedschappen en verf aan te kunnen schaffen voor de knutsel- en sleutelafdeling van onze Sleutelclub. De gereedschappen waren aan vervanging toe omdat wij zorg moeten dragen voor de veiligheid van de kinderen en senioren die bij ons komen knutselen en sleutelen.

Het doel van Stichting Sleutelclub Kamerik is om door sleutelen, knutselen, koken en prutsen kinderen en jongeren, en sinds 2020 ook senioren, een sociale context te bieden waarbinnen zij zich kunnen ontplooien. Daarnaast brengen we kinderen en jongeren in aanraking met techniek en met elkaar. Door de ‘clubgedachte’ leren zij met elkaar te werken, bevorderen we deelname aan sociaal verkeer en vergroten we hun zelfstandigheid. Om de gelijkwaardigheid tot uitdrukking te brengen dragen we uniforme kleding zoals een clubshirt. Of nu we wel of geen fysiek en/of mentale beperking hebben, we respecteren en helpen elkaar en zijn gelijkwaardig voor elkaar.

Door deze donatie van het VSB Fonds Woerden kunnen wij ons werk voor de jeugd en de senioren voortzetten!! Hartelijk dank hiervoor!

Copyright © Stichting VSB Fonds Woerden | Website: Pencilblocks | Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud